Anders & Bent Bro

Vestjysk underholdning med sang og musik

Anders og Bent Bro tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske område. Der indgår altid flere fællessange, så publikum også bliver en aktiv del af koncerten.

Sang, musik, snak og tobak i to afdelinger. Sådanne aftener er de begge to afsted. Med instrumenter, musikanlæg og fællessang. '

Anders er nævnt først, fordi han uden tvivl er det største musiske talent af disse to herrer i denne konstellation mellem 2 Bro'er. Herrer er ikke måske ikke den helt korrekte betegnelse. Anders er 19 år og hører vel stadigvæk under kategorien: dreng/mand. Anders underviser på Spor 10, en 10. klasse i Hurup, og har spillet og sunget siden han var helt lille. Han spiller på klaver, keyboard, harmonika og trommer. Ud over at spille med "den gamle" er Anders også en 3. del af gruppen The Grand Fætters.

Bent Bro har i godt 25 år arbejdet med - og for - fiskerne fra Thyborøn og Thorsminde. Han er ansat som konsulent i Thyborøn Havns Fiskeriforening, hvor han til daglige forsøger, at hjælpe fiskerne med alt det bøvl der nu engang er for dette erhverv.

Tørfisk'en og undermåleren er de også blevet kaldt. Anders er ikke længere "så lille", men Bent har i 2011 spillet i 30 år - og spiller stadig - med i gruppen TØRFISK.

Også foredrag
Bent tager også alene af sted med foredrag. Med eller uden guitar - og så handler det om fisk, fiskere og fiskeri. Det handler om, hvad vi putter i munden, pep-talk om spisevaner, forbrugsmønstre m.m. - alt tilsat vestjysk groftsaltet humor. Med mere end 25 års erfaring som konsulent i Thyborøn Havns Fiskeriforening, har Bent dagligt haft kontakt med havnens fiskere. Og ved om nogen hvilke glæder og sorger fiskeriet fører med sig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders & Bent Bro er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders & Bent Bro

For booking af Anders & Bent Bro ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Anders & Bent Bro

 Anders & Bent Bro
Info
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere