Povl Dissing

En særlig visefortolker

I starten af 1960’erne blev blues- og folkemusikeren Povl Dissing betragtet som en provokerende rebel, der gjorde grin med den danske sangskat på grund af sin hæse og ofte teatralske fremførelse af følelsesladede tekster som eksempelvis ’Gi’ mig en hest, mor’ og ’25 minutter endnu’. Han var en musiker, der delte vandene og skabte furore, hvor han kom frem i landet med sine shows.

I sine smertefulde, sjove og til tider groteske fortolkninger spillede Povl Dissing på alle registre, og i tressernes Danmark var folk forundret og forargede over, hvor anderledes hans versioner var af de sange, som han kastede sig over.

Professionel troubadur og visesanger. Han nyder i dag anseelse som en af Danmarks mest respekterede visesangere. I løbet af årene har han arbejdet sammen med flere af landets fornemmeste orkestre, musikere og sangere.

Siden blev Povl Dissing én af Danmarkshistoriens mest anerkendte sangere og fortolkere, og hans stemme er i dag lige så kendt som Karen Blixens og Dronning Margrethes.

Med en storslået karriere, der spænder over mere end et halvt århundrede, har han sunget nogle af de mest afgørende sange og viser, der igen og igen har ramt plet lige ned i den danske folkesjæl på tværs af generationer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Povl Dissing er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Povl Dissing

For booking af Povl Dissing ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Povl Dissing

 Povl Dissing
Info
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere