Halfdanskerne

Danske viser

De tre fyre Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold er alle professionelle musikere med en stærk udstråling, og har fundet sammen om en fælles passion for Halfdanske og Benny´ske viser.

År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når Halfdanskerne er på plakaten.

HALFDANSKERNE har allerede været landet rundt flere gange.

Trioen har alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde.

Trioen optræder med et musikalsk og morsomt show baseret på viser af Benny Andersen og Halfdan Rasmussen, og repertoiret indeholder desuden sange af andre musikalske digtere som Frank Jæger, Sigfred Petersen og Piet Hein.

Det er visefortolkning i topklasse

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Halfdanskerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Halfdanskerne

For booking af Halfdanskerne ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Halfdanskerne

 Halfdanskerne
Info
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere