Kurt Ravn

Pensionistunderholdning

Kurt Ravn - en af landets mest populære sangere og skuespillere, der med sin store spændvidde og musikalske indlevelse altid er garant for en stor oplevelse når han sammen med sin dygtige pianist Carl Ulrik Munk-Andersen optræder rundt om i landet.

Kurt Ravn kan nu bookes til pensionistunderholdning på plejehjem, ældrecentre, væresteder, div. institutioner alle hverdage.

Kurt Ravn - når du vil høre noget godt og smukt ...

Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 har han markeret sig som en af sin generations mest talentfulde og alsidige skuespillere og sangere. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har bragt ham stor succes i musical-roller som bl.a. Jean Valjean i Les Miserables. Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade. CD-indspilningen af Maskarade udløste senere en Grammy.

I sommeren 1998 var han sammen med Etta Cameron solist ved koncerter på St. Croix, St. Thomas og St. Jan i anledning af 150 året for slaveriets ophør på de tidligere danske besiddelser. Da Bo Holtens opera Maria Paradis havde urpremiere på Den Fynske Opera i 1999, sang Kurt Ravn rollen som Dr. Mesmer.

I 2000 repræsenterede han Danmark i den specielle Les Miserables 10-års Jubilæums-koncert i Royal Albert Hall i London og kunne om sommeren opleves i Tivoli Showet med Sanne Salomonsen, Preben Kristensen og Per Pallesen. i 2001 var han atter på Den Fynske Opera som MasHeath i John Gay´s Tiggeroperaen.

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre og har et tæt samarbejde med pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kurt Ravn er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kurt Ravn

For booking af Kurt Ravn ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Kurt Ravn

 Kurt Ravn
Info
Eget el-klaver samt lille sanganlæg medbringes.
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere