Lotte Riisholt

NR. 1 PÅ DANSKTOPPEN I DR

Torsdag 22. september 2011 kl: 13:10


Lotte Riisholt

I lørdags den 17. september røg sangerinden Lotte Riisholt direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen i DR med sangen ”En enkelt dans”, som hun selv har skrevet den danske tekst til.

Sangen ”En enkelt dans” er titelnummeret på hendes seneste album, som udkom i april i år.

Det er det andet nummer fra albummet som indtager den eftertragtede førsteplads på Dansktoppen i DR. Det sidste nummer, som Lotte var på Dansktoppen med, lå samtlige 15 uger på toppen – hvoraf de 5 uger var på førstepladsen. Hun måtte forlade listen efter de obligatoriske max. 15 uger på listen fra en førsteplads. Og nu indtager hun altså igen samme plads.

”En enkelt dans” ligger også nr. et på Dansktopscenen – på den landsdækkende TV Kanal Øst, og den har haft og har stadig flere topplaceringer på lokalradioer i Danmark.

Det er pladeselskabet, RECA Musikproduktion, albummet er udgivet på, og direktør Finn Reiner er meget stolt af Lottes præstation.

En enkelt Dans var lige det der skulle til for at få en fornem førsteplads på Dansktoppen i DR. Lotte Riisholt beviser endnu engang at hun er en af Danmarks bedste sangerinder i denne genre. Hun leverer gang på gang hits efter hits og er utrolig populær. Hendes sange når topplaceringer hver gang. Hun har en fantastisk stemme og en udstråling når hun optræder, der gør at hun er særdeles efterspurgt til arrangementer i hele landet.

Læs meget mere om Lotte Riisholt her


Copyright 2024 visesanger.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk