Tørfisk

Irsk-inspireret folkemusik

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

 

Tørfisk

 

De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med de- res helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

TØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er TØRFISK i en nøddeskal.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 16 CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tørfisk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tørfisk

For booking af Tørfisk ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk