Frode Veddinge

Folkemusik, visesang og evergreens

Frode Veddinge har et spændende og alsidigt repertoire af kvalitetsværker fra vidt forskellige tider indenfor vidt forskellige
genrer, som dækker jazz, evergreens, tango, folkemusik og viser.

 

Frode Veddinge

 

Udover den danske sangskat i al dens mangfoldighed (salmer, fædrelandssange, revyviser, folkeviser, schlagere og andet), har Frode et næsten lige så stort repertoire bestående af svenske viser, engelsk folkemusik, enkelte tyske perler og ikke mindst standards og evergreens fra "The American Songbook".

Veddinge har for det meste optrådt alene, altså akkompagneret sig selv på guitar. Dog fra tid til anden også spillet sammen med fine musikere som Andy Sundstrøm, Morten Carlsen, Jørgen Lang, Troels Jensen, Pelle Voigt, Karen Mortensen, Malene Mortensen, Niels Martinussen, - for blot at nævne nogle få.

I 2010 bosatte Frode Veddinge sig i Spanien, men er fra tid til anden i Danmark til afvikling af engagementer, som han forsøger at samle i sammenhængende perioder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frode Veddinge er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Frode Veddinge

For booking af Frode Veddinge ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk