Pia Raug

Visesanger og troubadour

Gennem de sidste tre årtier har Pia Raug været på rejse gennem det danske sprog og det danske land. Hun har udgivet 13 plader siden 1978. Men fortællingen og den levende kontakt med mennesker på meget forskelligartede scener har altid været det bærende fundament for Raugs musik.

Udgangspunktet har i alle årene været et forsøg på at finde ind til og formulere de menneskeligt fælles, som binder os sammen - i tider, som gør, hvad de kan, for at skille os ad.

Siden hun for ca. 20 år siden udsendte sin første LP - "Hej lille drøm", er det blevet til mange indspildninger og et utal af koncerter, ikke kun herhjemme med også i Sverige, Finland, Grønland og på Færøerne. Pia Raug optræder ikke kun med sinde kendte visesange, men har også et forhold til de danske salmer, hvilket bl.a. hendes udgivelse "Håbet" tydeligt viser.

Pia Raug er en gammeldags sanger og sangskriver. Som en middelalderlig troubadour eller en klassisk barde, rejser hun fra sted til sted og spejler livet i sig selv og i de mennesker, hun møder. Hun samler historier og billeder og bringer dem videre. Når man genkender sig selv i andre, kan man ikke længere være helt fremmede for hinanden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pia Raug er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pia Raug

For booking af Pia Raug ring til visesanger.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Visesangere
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Pia Raug

 Pia Raug
Info
Kontakt
visesanger.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere